af005560: Georges Deckers. De beste keuze als burgemeester. SP 11: een plus-punt - SP Niel; Somers, Willy
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Socialistische Partij (SP) Niel voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: Georges Deckers. De beste keuze als burgemeester. SP 11: een plus-punt. Ver. uitg.: W. Somers - Vredestraat 6, Niel - Gemeenteraadsverkiezingen 9/10/94. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"