af003895: Neen!... ...aan de verlenging leger- en burgerdienst - Indruk; Solac; Cauwenberghs, Jan (1977)
"Affiche uitgegeven in (1977) door de soldatenvakbond Solac voor de rechten van de dienstplichtige. Afbeelding: zwart-witfoto van een schaar dat een meetlint doorknipt. Tekst: Neen!... ...aan de verlenging leger- en burgerdienst ...aan de vermindering vrijlatingen. SOLAC JEUGDDIENST VOOR DIENSTPLICHTIGEN IN LEGER- OF BURGERDIENST. V.u.: Jan Cauwenberghs - Hoogstraat 42 - 1000 Brussel. Vrij van zegel, art. 198. indruk Kasteellaan 275, Gent 091.25 30 98."