af003456: Natuurpunt feest rond de Kesterheide, domein Paddenbroek • Gooik - Natuurpunt; Steenwegen, Chris
"Affiche uitgegeven in 2013 door Natuurpunt voor een feest in het natuurgebied Kesterheide. Tekst: Natuurpunt feest rond de Kesterheide, domein Paddenbroek • Gooik, zondag 15 sept 2013, www.natuurpunt.be/feest. Zaterdag 14 sept • Folkfestival. Zondag 15 sept • Feest: 10u – 17u • Gooik: Tongsnijders’ Avonturenpad / Koesterkermis / Spinnensafari / Kijkpost trekvogels / Paddenstoelen / Initiatie imkers / Kesterheide wandeling / Natuurfotografen / Zonhoria Natuur-theater / Stroballen piramide / Nestkastjes timmeren / Concert, Geest van de Kesterheide. V.U.: Chris Steenwegen • Coxiestraat 11 • 2800 Mechelen • Shutterstock.com. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"