af004226: ‘Van jullie krijg ik de kracht om door te gaan.’ Raúl Hernández (Mexico) - Ramírez Arriola, Ricardo; Amnesty International Vlaanderen
"Affiche van Ricardo Ramírez Arriola uitgegeven in 2015 door Amnesty International Vlaanderen voor succesverhalen van de schrijfmarathons. Tekst: ‘Van jullie krijg ik de kracht om door te gaan.’ Raúl Hernández (Mexico). Raúl Hernández zat vanaf april 2008 vast, vermoedelijk alleen vanwege zijn werk voor de mensenrechten van inheemse volkeren. Hij schreef Amnesty vanuit de gevangenis. ‘Ik ben elke dag dankbaar voor al jullie brieven, bezoeken en andere activiteiten. Het helpt mij vol te houden terwijl ik wacht op gerechtigheid.’ Op 27 augustus 2010 kwam hij vrij. © foto: Amnesty International (Ricardo Ramirez Arriola). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"