fo010471: Société Anonyme Alsberge & Van Oost - De Wilde, Charles
"Zwart-witfoto van een groep personeelsleden (directie en bedienden) van de textielfabriek Société Anonyme Alsberge & Van Oost in Gent, 21 mei 1921. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"