OOSA repertorium 1987 : overzicht van de derde wereld-werking in Groot-Antwerpen! - Govaerts, Jos; Arnou, Annie (Deurne: Overlegorgaan Ontwikkelings-Samenwerking in Antwerpen, 1987)
"OOSA ; voorwoord door Jos Govaerts ; vooraf door Annie Arnou"