Invloed van de gezinsopvoeding op het schoolgedrag van de prepubers. Een kritisch evaluatieverslag door de opsporing, het onderzoek en de begeleiding in het eerste observatiejaar - P.M.S.-Rijkscentrum Gent - De Vriendt, Annie (Brussel: Annie De Vriendt, 1973)
"Verslag, Arbeidershogeschool Brussel"