af003945: 3 S.P. Monsieur Eddie 1e plaatsvervanger Kamer S.P. - SP-federatie Oost-Vlaanderen
"Affiche uitgegeven in 1981 door de Socialistische Partij (SP) - federatie Oost-Vlaanderen voor de parlementsverkiezingen. Tekst: 3 S.P. Monsieur Eddie 1e plaatsvervanger Kamer S.P. Wetgevende verkiezingen van 8-11-1981. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"