af014538: 231 To Go - Het Roze Huis (1999)
"Affiche uitgegeven in 1999 door Het Roze Huis voor een holebifuif in Antwerpen. Afbeelding: tekening van een scheurkalender. Tekst: HET ROZE HUIS. FUIF HOMO’S, LESBO’S, BI’s & SYMPA’s ZAT. 15 MEI. 231 TO GO. ZAAL JACOB Sudermanstraat 5 2000 Antwerpen vlakbij Groenplaats. Trams 2, 3, 10, 11, 15. RAF, ECHO, ATTHIS, HAGAR, LICHTPUNT, ENIG VERSCHIL, FWH, HEISA, ANTAR, VANILLA, HOMMELES en ACTIVE COMPANY Steunen HET ROZE HUIS. v.u. Het Roze Huis, p./a. Breughelstraat 31-33, 2018 Antwerpen. Reclametekst: RAINBOW VIDEOLAND Carnotstraat 97 2060 Antwerpen (03) 271 16 05 Openingsuren: Ma - Do 13-21u; Vrij 13-22u; Za 13-22u; Zo 14-21u; Walhalla Paradise Sint Paulusplaats 21 2000 Antwerpen (03) 233 62 91 Madridstraat 15 8400 Oostende (059) 51 36 72 alle dagen open; BOEKHANDEL ’t VERSCHIL Minderbroedersrui 42 2000 Antwerpen tel & fax: (03) 226 08 04."