pr000085: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf - Kiy, Rolf (1966)
"Collection: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf; Karikatuur in zwart-wit van Rolf Kiy voorstellend enkele lichamen die aan de galgpaal hangen. De man vooraan draagt verschillende eretekens. Onderaan staat 'Nürnberg. Series: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"