Ernest Wijnants : boek uitgegeven ter gelegenheid van de 85ste verjaardag van de meester - Eyckermans, L. (Mechelen: Wijnants-Comité, 1964)
"Samenstelling: L. Eyckermans ; Voorstelling: E. Van Bael Verschenen naar aanleiding van de tentoonstelling, Ernest Wijnants, 29 februari - 29 maart 1964Exemplaar U (van 26 exemplaren, gemerkt van A tot Z, met handtekening van Ernest Wijnants"