af006158: Afval verbranden. Olie op het vuur - Groenen in het Europees Parlement; Deruyck, Bert (1996)
"Affiche uitgegeven in 1996 door de Groenen in het Europees Parlement voor milieubescherming. Afbeelding: een vuilzak met brandende lont als sluitstrip. Tekst: AFVAL VERBRANDEN. OLIE OP HET VUUR. VOORKOMEN IS BETER DAN VERBRANDEN. de Groenen in het Europese Parlement, AGALEV. VERANTWOORDELIJKE UITGEVER: BERT DERYUCK - TWEEKERKENSTRAAT 78 - 1040 BRUSSEL. ONTWERP: GRAFIEK C.V. 016/23.93.56. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"