fo025128: Betoging veer Kruibeke - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van ordetroepen op de openbare weg (blokkade) n.a.v. een betoging voor het behoud van het veer in Kruibeke, september 1987. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"