Internationale vogelkijkdagen 2 & 3 oktober 1999 : meer dan 50 activiteiten in Vlaanderen - Van De Walle, Kris (Brussel: Natuurreservaten; Turnhout: De Wielewaal, 1999)
"Redactie: Kris Van De Walle, Joris Braquené,... et al."