fo007796: Begrafenis Edward Anseele jr. - R. & J. Van Der Sijpt (1981)
"Zwart-witfoto van de begrafenis van Edward Anseele jr. in Gent, 1981, met o.a. Karel Van Miert, Gilbert Temmerman en Oscar Debunne. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"