fo005805: Portret van Auguste Debunne - Stone
"Zwart-witfoto van Auguste Debunne. Portret, 13 februari 1933. Opschrift: Socialistisch kamerlid, burgemeester van Menen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"