af007266: Voedingarbeiders - hotelbedienden - huis en dienstpersoneel organiseert u, sluit aan bij het A.B.V.V. - ABVV (1945)
"Affiche uitgegeven na 1945 door het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) voor ledewerving. Afbeelding: arbeiders uit de voedingsindustrie, hotel-, huis- en dienstpersoneel onder een stralende zon met in de achtergrond een hotel, woningen en fabrieken. Tekst: Voedingarbeiders - hotelbedienden - huis en dienstpersoneel organiseert u, sluit aan bij het A.B.V.V. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"