af006113: 1 mei 1995 - Dumolin, Charles; Art & Buro; SP; Bond Moyson; ABVV; Van Acker Stichting (1995)
"Affiche van Charles Dumolin uitgegeven in 1995 door de Socialistische Partij (SP), Bond Moyson en het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) (Brugge) voor het feest van 1 mei. Afbeelding: ingekleurde (naïeve) tekening - tweeluik: links en rechts in een vierkant resp. Achille en Frank Van Acker; links: 3 arbeiders; rechts: dokter, 2 vrouwen en 2 kinderen; midden: op de scheidslijn: arbeider verticaal in 2 verdeeld anno 1945 en anno 1995. Tekst: 1 MEI 1995 50 JAAR SOCIALE ZEKERHEID. v.u. Van Acker Stichting - Steenstraat 96 - B 8000 Brugge - Opmaak Art & Buro - tekening Dumolin & De Herder 1995. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"