fo020641: Schoolstrijd 1955
"Zwart-witfoto van een avondlijke ABVV-betoging te Gent tijdens de schoolstrijd van 1955. Met slogan : Het ABVV eist grote uitbreiding van het officieel technisch onderwijs. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"