b001268: Theater Taptoe, "De Roste Wasser", agent - De Bruyker, Luk; De Bruyker, Luk; Neirynck, Freek
"Marionet gebruikt bij de theatervoorstelling De Roste Wasser door Theater Taptoe in 1976. De pop stelt een agent voor. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"