fo005427: Frans Gelders, Leo Collard en Roger Deschamps op een BSP-congres - Keystone
"© Keystone Zwart-witfoto van Frans Gelders jr. (2°v.l.), Leo Collard en Roger Deschamps op een BSP-congres in het Brussels Volkshuis, 2 maart 1963. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"