pr001230: Conférence Syndicale Internationale (1921)
"Prent in monochroom voorstellend de deelnemers aan de Internationale Syndicale Conferentie, 1921 in Amsterdam. O.a. : Edo Fimmen, Corneel Mertens, Emile Gryson, E. Devlaemynck, A. Lombard. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"