af015237: Wie gaat voor ons werken als papa en mama gaan werken? - Schamp, Wim; ABVV; Janssens, François
"Affiche van Wim Schamp uitgegeven tussen 1989 en 1995 door het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) voor meer en betere kinderopvang. Afbeelding: kleurenfoto van vier kinderen die naast elkaar zitten. Tekst: Wie gaat voor ons werken als papa en mama gaan werken? ABVV Voor méér, en betere kinderopvang. Verantwoordelijke uitgever: François Janssens, Hoogstraat 42, 1000 Brussel. WIM. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"