af001799: Groot bal met disc-jockey ten voordele van het toestellenfonds van de turnkring - Socialistische Turnkring en Cultuurgroep De Dageraad Wilrijk
"Affiche uitgegeven in 1972 door de Socialistische Turnkring en Cultuurgroep De Dageraad Wilrijk voor een bal. Tekst: Soc. Turnkring en Cultuurgroep „De Dageraad”. Ere-voorzitter: Fr. Christiaenssens. Voorzitter: E. De Bruyn, voorzitter C.O.O. Op zaterdag 25 maart 1972 te 20 uur in de Turnzaal van de Gemeenteschool aan de Boomsesteenweg - Wilrijk (ingang St. Jan Vianneystraat) Groot bal met disc-jockey ten voordele van het toestellenfonds van de turnkring. Inkom: 40,- Fr. Leden en Steunende leden: 25,- Fr. Kaarten op voorhand: bij de Bestuursleden en op het secretariaat: Mw Lenders, Boeksveldplein 11, Wilrijk. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"