De "slapende" industrieterreinen in Vlaanderen : een onderzoek vanuit de Bond Beter Leefmilieu, naar de verlaten industrieterreinen en gebouwen in Vlaanderen - Van der Eeckt, Nathalie (Brussel: HISKWA, 1992)
"Van der Eeckt, Nathalie Llicentiaatsverhandeling HISKWA"