af007451: I sit on violence - MJA; MJT (1972)
"Affiche uit 1972 met als trefwoord jongeren. Tekening: achterwerk, pistool, 2 kogels en slogan erop. Tekst: I sit on violence. MJT/MJA 25 anniversaire 25 verjaardag 8.10.72 Gand Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"