pr001213: De Kollebloem - Van Geert, Gilbert (1975)
"Prent in zwart-wit voorstellend een zittende arbeider, naast hem : een kruik. Deel van een reeks van 5 prenten van Gill Van Geert, t.v.v. De Kollebloem. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"