fo029382: Rode Valken - Foto-Fritz
"Zwart-witfoto genomen tijdens het Internationaal Rode Valken-congres te Denemarken op 13-15 april 1955. 4de Charles Hancké (junior). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"