Mobutu, of de opgang van een sergeant-hulpboekhouder tot Opperste Leider van Zaïre - Chomé, Jules; Geeraerts, Jef (Antwerpen: Lotus, 1978)
"Jules Chomé ; vertaling Jef Geeraerts Bibliotheek François Vercammen"