Thuiskomen in je eigen lichaam: als je spiegel eindelijk toont wie je je al jaren voelt [transgender] - Clotman, Dirk (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Dirk Clotman Fonds Suzan Daniel (FSD)"