af013823: Spaar de landbouwgrond op linkeroever - Callens, Carlos; Elcker-Ik
"Affiche van Carlos Callens (Karlos) uitgegeven in 1976 door Elcker-Ik voor milieubescherming. Afbeelding: boer op een tractor, fabrieken, korenhalmen. Tekst: Spaar de landbouwgrond op linkeroever. Verantw. uitg.: Elckerik, Consciencestr. 46 Antwerpen 031/39 38 68. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"