De Grote Geule, Kieldrecht (gemeente Beveren) : natuurreservaat in het Krekengebied - De Pauw, Marc; Lockefeer, Sylvain; Maes, Hugo; Delaunois, Herman (Antwerpen: Koninklijke Vereniging voor Natuur- en Stedeschoon, 1981)
"samengesteld door: Marc De Pauw, Sylvain Lockefeer, Hugo Maes ; eindredaktie: Herman Delaunois"