af010908: White Light - GOC; Van den Bossche, Herman (1984)
"Affiche uitgegeven in 1984 door het Gespreks- en Onthaalcentrum (GOC Aalst) voor een optreden. Afbeelding: tekening van het bovenlichaam van een man. Tekst: Vrijdag 11 mei 1984: 21 uur WHITE LIGHT. INKOM: GRATIS. GOC vzw HOOGSTRAAT 64-66 9300 AALST TEL. (053) 77.12.46. V.V.Z. ART. 198 bis. V.U. H. VAN DEN BOSSCHE. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"