fo000636: Coöperatieve Samenwerkende Maatschappij Vooruit
"Zwart-witfoto van de inpakmachine voor brood in de bakkerij van de coöperatie SM Vooruit. Gent, Nieuwe Vaart. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"