fo027730: NCOS project 1407 - Construction, équipement et mise en fonctionnement d'une boulangerie coopérative en quartier populaire/Comas - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1407; Kleurenfoto, van de broodovens. De bakkers halen de reeds gebakken broden uit de oven. Er worden dagelijks ongeveer 1500 broden gebakken, later zou de productie moeten verhogen naar 2500 broden per dag. NCOS project 1407 - Construction, équipement et mise en fonctionnement d'une boulangerie coopérative en quartier populaire/Comas, 1983-1986. Een realisatie van APDES Land/Regio: Peru; Code: PERU/84; Projectnaam: Construction, équipement et mise en fonctionnement d'une boulangerie coopérative en quartier populaire/Comas; Series: Projectnummer: 1407; Land/Regio: Peru; Code: PERU/84; Projectnaam: Construction, équipement et mise en fonctionnement d'une boulangerie coopérative en quartier populaire/Comas; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"