fo021083: Persconferentie met Louis Tobback en Luc Van den Bossche - Photo News; Versele, Paul Henry
"Zwart-witfoto van Louis Tobback, Luc Van den Bossche en Johan Vande Lanotte op een persconferentie over openbaarheid van bestuur in gemeenten, Brussel, 11 januari 1989. Opschrift achteraan: Persconferentie van de ministers Tobback, Vanden Bossche (sic) en Cools over het openbaarheid van bestuur in de gemeenten. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"