fo001491: Portret van Hippolyte Vandemeulebroucke (1907)
"Portret van Hippolyte Vandemeulebroucke, rond 1907. Opschrift: Aan m'n geliefde vriendin Mathilde, in herdenking aan de gelukkige dag van 19 december 1907 (geschreven met inkt)."