Verraad of zelfverdediging ? : bijdragen tot de geschiedenis van den strijd voor de zelfstandigheid van Vlaanderen tijdens den oorlog van 1914-18 - Faingnaert, A.L. (Kapellen: De Noorderklok, 1933)
"Titelpagina vermeldt 1932, omslag en rug 1933"