fo028147: La planche de bord; La planche de bord d'une Peugeot - Krull, Germaine
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van een deel van een auto (Peugeot), stuur en dashbord. Jaren 1920. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"