Almanach de la Question Sociale (et de la Libre Pensée) : revue annuelle du socialisme international - Argyriadès, P. (Paris: Question sociale)
"De jaargangen tot en met 1898 zijn voorzien van geannoteerde bibliografieën van toenmalige socialistische kranten en periodieken in Europa Eerste nr.: 1891"