af015993: Schiphol is groot genoeg - Wout, Rob; van den Bussche, Conny; Milieudefensie
"Affiche van Opland (Rob Wout) en Conny van den Bussche uitgegeven in 1995 door Milieudefensie Amsterdam tegen de uitbreiding van de luchthaven Schiphol. Afbeelding: een vrouw met vliegenmepper loopt achter een vliegtuig. Tekst: SCHIPHOL is GROOT GENOEG. LANDELIJKE DEMONSTRATIE ZONDAG 21 MEI, 14.00-17.00 uur. Verzamelen NS-station Schiphol. Kom ook. Laat Schiphol niet uitgroeien tot de grootste vervuiler van Nederland! Met o.a.: Tröckener Kecks, Mathilde Santing, Kinderprogramma. Een massaal protestkoor zingt Ivo de Wijs. De actie 'Schiphol is groot genoeg' is een initiatief van Vereniging Milieudefensie en wordt georganiseerd in samenwerking met: Greenpeace NL., Stichting Natuur en Milieu, Platform Leefmilieu Regio Schiphol en Milieufederatie Noord-Holland. VOOR INFORMATIE: Vereniging Milieudefensie, Damrak 26, Postbus 19199, 1000 GD in Amsterdam. Of bel de MilieuTelefoon 020-626 26 20. Ontwerp: Conny van den Bussche, Studio C-Kwadraat Amsterdam. Illustratie: Opland. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"