Les heures d'après-midi - Stiénon du Pré, Ludovic; Verhaeren, Emile ([Bruxelles], 1926)
"poèmes de Verhaeren ; Ludovic Stiénon de Pré Deze publicatie bevat volgende liederen :Vous m'avez dit tel soir...Dans la maison...L' ombre est lustrale...O le calme jardin d'été...Bibliotheek Camille Huysmans"