pr001983: Pourquoi Pas? André Renard (MPW) - Remy, J. (Pourquoi pas? : gazette hebdomadaire paraissant le vendredi)
"Tekening van een Waalse haan met voor hem een schild met de initialen MPW, achter hem ligt een gebroken lans met de initialen AR verschenen op de voorpagina van Pourquoi Pas? 27 juli 1962. Tekst: Après André Renard. Naar aanleiding van het overlijden op 20 juli 1962 van André Renard is er een artikel verschenen in Pourquoi Pas?. André Renard (Valenciennes, 21 mei 1911 - Luik, 20 juli 1962) was een Belgisch syndicalist en Waals militant en hij was de oprichter van het Mouvement populaire wallon eind februari 1961. (MPW was een Belgische organisatie uit de Waalse Beweging.) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"