te002354: Opgepast voor moeder en kind - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van 6 september 1979.Tekening van een tank, daarnaast staat een waarschuwingsbord met daarop een moeder met kind. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"