Het vernieuwd secundair onderwijs 1971 : informatieve brochure (Brussel: Min. van Nationale Opvoeding en Nederlandse Cultuur, 1971)
"Met bijvoegsel: Betreft : Invoeren van Associatief beheer in het lager en secundair rijksonderwijs ; Archief Lucien Boussé"