af010471: Denk na - Het Aidsteam (1996)
"Affiche uitgegeven in (1996) door Het Aidsteam met als trefwoord seksuele opvoeding.Close-up: kussend homokoppel, natte haren, waterdruppels op gezicht en hand.Tekst: Denk na... voor hem en voor jou. Het AIDS Team. Voor telefonische informatie over AIDS, bel de AIDS-Telefoon 078-15 15 15. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"