Het jaar van Harrisburg : menselijk falen bepalend - Barnaby, Frank; Schuuring, Casper (Amsterdam: Meulenhoff, 1980)
"met een voorwoord van dr Frank Barnaby ; eindredactie: Casper Schuuring Is een bundeling van artikelen welke in 1979 in het tijdschrift Bèta zijn verschenen"