fo006921: Redders op het strand in Nieuwpoort - Michaël, E.
"Zwart-witfoto van redders op het strand in Nieuwpoort. De redders zijn Vermote en Vergauwe (?). Opschrift achteraan: Le sauveteur ostendais se charge aussi du vestiaire des baigneurs. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"