fo026123: EPLF feest-20 jaar St Gillis 1980 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van het 20 jarig EPLF feest, in St Gillis 1980. De vrouwen zetten het eten klaar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"