af002305: Pros Matthys - SP; Van Puyvelde, Edi (1987)
"Affiche uitgegeven in 1987 door Socialistische Partij (SP) (Sint-Niklaas) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Pros Matthys. Tekst: Pros Matthys SP Lijsttrekker Senaat."